Inspiratie

Jouw avontuur van deze zomer plan je met Skootra!

Op zoek naar een leuke route, goede navigatie-app of tips voor verblijfplaatsen? Bekijk onze Inspiratie- of Instagram pagina om te zien hoe anderen het deden. Met voorbeeldroutes, filmpjes en handige tips maken wij het plannen van jouw volgende Skootra trip zo makkelijk mogelijk.

Toch nog iets onduidelijk? Neem dan direct contact met ons op via WhatsApp, telefonisch of met een e-mailtje. Het team van Skootra staat voor je klaar!

Un petit tour en Belgique - 1 week

Deze één-weekse trip is een ideaal rondje voor zowel airbnb’ers als kampeerders. Na een lekker stukje rijden door de Brabantse landschappen zit je in de middag in het bruisende Antwerpen te genieten van een terrasje of goed museum. De volgende ochtend laat je het stadsleven achter je om door de Vlaamse velden je weg te maken naar de provinciehoofdstad Gent. Een boottochtje over de stadskanalen is een aanrader! Maak het niet te laat want morgen staat Brugge op het programma. Met de eerste kilometerslange ondergrondse bierleiding staat Brugge internationaal aangeschreven als een must-see voor bierliefhebbers. Breng een bezoek aan brouwerij De halve maan en doe jezelf tegoed aan de unieke smaken van België. Etappe 4 is een flinke: via Terneuzen reis je naar Domburg. De extra kilometers zijn dankzij de meerdere wateroversteken zeker de moeite waard. Aan het einde van de dag kun je de verkoeling opzoeken in de Zeeuwse zee. Vergeet op dag 5 niet even Goes aan te doen voor een pannetje mosselen, of een lekker broodje op de markt. Bergen op Zoom staat garant voor een hoop gezelligheid in de weekenden. Een bezoek aan de ouderwetse haven mag niet achterblijven.  Breda staat garant voor goede stapavonden of een stevige stadswandeling, maar ook in de groene omgeving is genoeg te zien. Dag 7 rijden we terug naar het hart van Brabant, het prachtige Eindhoven. Vergeet niet om gedag te zeggen bij vertrek: houdoe en bedankt!

7 Day Delta - 1 week

De 7 Day Delta route brengt je langs de unieke landschappen en waterwerken die Nederland te bieden heeft. Een unieke combinatie tussen cultureel genot, technische hoogstandjes en natuurlijk lange dagen aan de Zeeuwse stranden! Verzonnen voor Skootra-travelers uit Drunen, maar natuurlijk ook geschikt voor reizigers vanuit heel Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland. Lijkt dit je wat voor de zomer? Vul dan het contactformulier in en check gelijk de beschikbaarheid!

Trek erop uit!

@RoadRebelz beten in 2020 de spits af, check hier hun epische trip