Wie zijn wij

Onze reis

Skootra is misschien een nieuw bedrijf, maar het concept bestaat al veel langer. In 2011 reisden wij, Yuri en Leonie, met twee brommers naar Parijs. Een kleine afstand maar een groots avontuur. Van alle verre reizen die hierna volgden bleef deze unieke ervaring ons nog het meeste bij. In 2020 besloten we, mede vanwege alle reisbeperkingen, om het nog een keer te doen. Maar dan wel op zo’n manier dat we ook anderen in staat stellen deze ultieme manier van reizen te ervaren. We kochten een aantal Honda Zoomers, maakten een plan voor een trip naar Kopenhagen, en startten Skootra. Het begin van een nieuw avontuur; voor ons als koppel, maar ook voor jou. Make your journey count.

Yuri

Yuri is de leading force achter Skootra. Hij is sinds 2009 werkzaam bij het Korps Mariniers; reizen, de natuur en avontuur zit in zijn bloed. Als officier heeft hij bovendien ook aardig wat organisatie- en improvisatietalent. Een trip op maat? Een speciale tent of brandertje? Hij regelt het voor je. Yuri is de doener van de twee. Hij komt met talloze ideeën, is creatief, en streeft altijd naar beter. Van papierwerk wordt hij iets minder enthousiast, maar daar is Leonie dan weer voor.

Leonie

Leonie is de helpende hand bij Skootra. Ze is sinds 2015 werkzaam als strafrechtadvocaat en heeft haar eigen kantoor. Van ondernemen heeft ze wel wat kaas gegeten ook social media kent weinig geheimen. Leonie is de planner van de twee. Het overzicht behouden? De kleine lettertjes? Yep, daar wordt ze blij van. Leonie vindt Skootra een te gek avontuur. Hoe tof is het om anderen blij te maken met iets waar wij zelf zo blij van worden? Heel tof dus.

What makes our journey count...

Missie

Wij maken unieke reizen mogelijk met aandacht voor onze omgeving

Visie

Meer avontuur, off the beaten path, met een steeds kleinere footprint

Waarden

Wij staan voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht

Belofte

Skootra laat jou nooit in de kou staan