Wat mensen over ons zeggen

IN DE MEDIA

Van onze gasten..

"Met deze scooters wordt je reis zelf al een hele belevenis. Je kunt er heerlijk mee touren en je beleeft zoveel meer van je omgeving dan wanneer je in een auto zit. En er is letterlijk aan alles gedacht en nergens op bespaard. Goede kwaliteit spullen om zonder zorgen je eitje te bakken voor je tent als je 's ochtennds wakkers wordt. Scooters zijn heel robuust en rijden heel zuinig en chill. Kortom, dikke aanrader voor een hele unieke vakantie!"
Arwin & Ard
Juli 2020
Alles was top geregeld! Jullie reageren snel en denken mee. Uitgifte van de scooters ook kort en duidelijk. Terugbetaling van de borg direct geregeld. Echt fijn die menselijke benadering! De scooters waren tiptop in orde en we hadden flink wat bekijks! Super leuk om op die manier in een weekend Nederland-België en Duitsland te (her)ontdekken! Om op een leuke manier te blijven rijden was jullie tip van max. 125 km per dag heel fijn! Veel succes met jullie concept! Wij zijn fan!
Sanne & Anniek
Juli 2020
Vrij kort nadat wij toevallig een post over Skootra tegenkwamen besloten wij in een opwelling: ‘dit moeten we doen!’ De zomervakantie zoals we die voor ogen hadden ging door Corona niet door, maar wat hebben wij er een onvergetelijke vakantie voor teruggekregen. Zonder enige kampeer- en/of scooterervaring gingen we dit avontuur aan en ik kan echt zeggen dat dit voor iedereen is weggelegd. Na wat stuntelen met het opzetten van de tent ontdekten we al snel hoe behulpzaam iedereen is op de camping. De scooters geven je een ultiem gevoel van vrijheid en wij voelden ons al voordat we de stad uit waren alsof we ons hele leven niet anders hadden gedaan. Wij hadden 2 Camperscooters gehuurd die tot aan de deur werden afgeleverd. De uitleg en service vanuit Skootra waren allebei echt top. Zonder enige vorm van voorbereiding zijn we 4 dagen lang gewoon gaan rijden en hebben we als het ware een driehoek door Nederland gemaakt. Het voordeel aan de Camperscooters is dat je buiten een stuk grond niets nodig hebt op de camping. Wij raden het in ieder geval iedereen aan!
L & C
Augustus 2020
Deze zomer ben ik 8 dagen lang een solotrip gaan doen met de Camperscooter. Met een start in de Achterhoek (de scooter werd hier naartoe gebracht, topservice!) ben ik vervolgens richting Friesland gegaan en terug via Drenthe en Overijssel. Het scooterrijden is zó verslavend! Over paadjes van 30 centimeter breed scheuren terwijl de koeien in de weilanden verbaasd om kijken. Om vervolgens een willekeurige camping uit te kiezen en m'n tentje in 10 minuten op te zetten. Ik vond het ge-wel-dig. Een heerlijk Hollands avontuurtje.
Francien
Augustus 2020
Wij zijn afgelopen zomer een lang weekend weg geweest met de camperscooters. Samen met mijn lief hebben we het geweldig gehad! Avontuurlijk, snelheid, adrenaline, de natuur en vrijheid: helemaal perfect. We zijn met wat bewuste omwegen naar de Biesbosch en Baarle-Nassau geweest. Het was fantastisch en we zouden het iedereen aanraden.Yuri en Leonie waren top verhuurders, namen de tijd voor uitleg en vragen, waren super enthousiast en stonden open voor feedback. Een leuk, fris en ondernemend stel. Wij houden contact want dit is voor herhaling vatbaar!
Lorenzo & Mirte
Augustus 2020
Eind september zijn wij met 3 vrienden vanuit Maastricht naar noord-Italië vertrokken. Skootra heeft de Camperscooters in Maastricht afgeleverd, zodat wij vanaf dag 1 meteen aan een mooie route konden beginnen.Dankzij het mooie weer hebben we onderweg enorm van de omgeving kunnen genieten en dankzij de vrijheid van de scooters konden we op de mooiste plaatsen kamperen. De standaarduitrusting vanuit Skootra was ook ideaal om ’s avonds een uitgebreide maaltijd te bereiden. Dankzij de ruime tent, luchtbed en slaapzak hadden we daarnaast ook een prima nachtrust.Qua service is het nog goed om te vermelden dat we pech kregen in Zwitserland. Een van de scooters had ‘s middags begeven en de lokale motorzaak kon het euvel niet verhelpen. De ochtend erop stond Yuri van Skootra al in Zwitserland om een compleet nieuw blok te monteren. Dankzij Yuri konden we onze weg dus weer binnen no-time vervolgen!De communicatie gedurende onze vakantie en het inleveren van de scooters ging ook snel, probleemloos en soepel.Al met al hebben wij dankzij Skootra een van de mooiste en leukste vakanties ooit gehad.Thanks Skootra!
L, S & G
September 2020