Wat mensen over ons zeggen

Skootra
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Elise Stolk
Elise Stolk
10:26 17 Sep 21
Wat een unieke manier van vakantie vieren is dit!Wij hebben voor 5 dagen de camperscooters gehuurd bij Skootra. De verwachtingen waren al hoog maar Skootra heeft dit ook nog overtroffen. Ze hebben echt aan alle details gedacht om comfortabel te kamperen. Het enige wat je meeneemt zijn je kleren, toilettas en handoek.Ook de slaapzakken en doppers die je meekrijgt zijn schoon, gewassen en van goede kwaliteit. Kortom, ze gaan zorgvuldig en netjes met hun spullen om.De scooters zelf zijn niet alleen heel tof om te zien maar rijden ook bizar zuinig en comfortabel. Je krijgt er veel bekijks mee!Ook de service van Yuri is supergoed. Hij is heel toegankelijk, reageert snel en is ook een gepassioneerde ondernemer.100% voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen die houdt van het buitenleven en reizen.
Lindie Ballast
Lindie Ballast
15:15 22 Aug 21
Super toffe ervaring!We hebben een week de Camping Scooters gehuurd en zo vanuit Eindhoven naar Antwerpen, Gent, Sluis, Middelburg, Zierikzee, Breda terug naar Eindhoven gereden. Alle kampeerspullen zitten bij de scooters, het enige waar je zelf nog aan moet denken is een tasje met kleren en toiletspullen.Je komt op plekken die je vanuit de auto niet zal zien en je kan je route volledig zelf inplannen.De communicatie met Skootra is ook top.Je móét dit een keer gedaan hebben!
Fonnie Haverkort
Fonnie Haverkort
08:40 19 Aug 21
Wij hebben genoten van een superleuke week met de kampeerscooters. Wij gingen van Eindhoven naar Nijmegen en door Limburg, om uiteindelijk weer in Eindhoven uit te komen. De kampeeruitrusting was echt helemaal compleet, zelfs peper, zout en afwasmiddel ontbraken niet. Alles ook zeer goed verdeeld over de scooters. Goede tent, slaapzakken en slaapmatrassen bezorgden ons (65)een goede nachtrust . Het contact met Yuri en de dienstverlening was zeer goed. Een fijn bedrijf met een bijzonder idee! (Je moet het maar verzinnen) Wij hadden dit niet willen missen. Fonnie en Wim uit Bussum
Arno Nijhof
Arno Nijhof
09:43 18 Aug 21
Wat een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar! We zijn in 7 dagen vanuit Eindhoven, via Valkenburg naar het uiterste zuiden van de Ardennen (en weer terug) gereden. Je hebt ultieme vrijheid, want álles zit erop en eraan om helemaal zelfstandig te kamperen. Over alles is nagedacht, zelfs een volledig regenpak krijg je erbij!Yuri is de vriendelijkste behulpzame en handigste die je je voor kunt stellen. We hadden een klein probleempje onderweg, maar Yuri kon ons perfect helpen.Dit gaan we nog een keer doen 🙂
Maud Herberigs
Maud Herberigs
13:03 02 Aug 21
3 dagen hebben wij gebruik mogen maken van deze Honda scooters. Skootra zorgde voor alle spullen van de tent tot aan kook gerei. Zelfs op de laatste regenachtige dag voorzien van regenkleding! Je hoeft alleen je eigen tas mee te nemen en goede zin. Yuri gaf goede instructies hoe alles werkt.We hebben een roadtrip door Brabant (rondom Biesbosch) gemaakt. Op wegen gereden waar je normaal niet gauw komt, kei leuk! Veel bekijks onderweg en op de camping gehad, waar de tent in 10 minuten op stond. Op boerencampings tussen de geiten gekampeerd, waar we 's ochtends een eitje bakte op het kookstel en hup weer door naar de volgende bestemming. Deze trip was voor herhaling vatbaar en Skootra is zeker een aanrader! Wij komen nog een keer terug voor een langere reis.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

IN DE MEDIA